Accountant Beverwijk

Uw accountant in Beverwijk: Marnette Visser

Van harte welkom bij M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy. U bent op zoek naar een accountant in Beverwijk en zodoende bent u hier terecht gekomen. U bent bij Marnette Visser dan ook aan het juiste adres voor diverse diensten, waaronder accountancy, bedrijfsadvies en boekhouding. Hieronder leest u meer over onze werkwijze.

Accountant BeverwijkWat kunnen wij voor u doen?

Veel mensen denken bij een accountant aan iemand die jaarrekeningen en financiële rapporten opstelt. Dit zijn dan ook belangrijke onderdelen van uw administratie, omdat het een verplicht onderdeel is voor de Belastingdienst. Echter wilt u als MKB-ondernemer natuurlijk tijd besteden aan uw bedrijf. Laat dan uw administratie over aan de ervaren accountant uit Beverwijk. Er is namelijk deskundigheid nodig bij het samenstellen van bijvoorbeeld jaarrekeningen. Met haar 25 jaar ervaring als accountant kan Marnette Visser u dan ook uitstekend van dienst zijn; zij kent inmiddels alle gevaren en valkuilen. Hier denkt u als ondernemer wellicht niet aan, omdat u andere zaken nu eenmaal belangrijker vindt. Kiest u voor M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy, dan zijn er diverse diensten die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen
  • Deponeren van de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel volgens wettelijke eisen
  • Beoordelen administratieve organisatie en eventueel adviseren
  • Financiële analyses
  • Salarisadministratie

Neem gerust contact op

Zoals u als ondernemer wellicht heeft gemerkt, ontwikkelt het internet zich razendsnel. Dit betekent dat er ook steeds meer mogelijkheden komen om uw administratie te digitaliseren. Ook voor het toegankelijk maken van uw boekhouding via online apparaten, kunt u bij Marnette Visser terecht. Neem gerust contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. De accountant uit Beverwijk staat voor u klaar.

   Contact     Diensten