Belasting mkb

Belasting hulp & advies voor MKB-ondernemers

Bent u een MKB-ondernemer en op zoek naar hulp bij de belastingaangifte? Kies dan voor de expertise van M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy en u bent verzekerd van uitstekende begeleiding en advies. Met meer dan 25 jaar ervaring als accountant kan Marnette Visser ervoor zorgen dat uw belastingaangiften vanaf nu altijd in orde zijn. Hieronder leest u meer over onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen.

Belasting mkbSchakel een ervaren adviseur in

Zowel  ondernemers als particulieren willen natuurlijk graag zo min mogelijk belasting betalen. Omdat er oneindig veel wetten en regels bestaan, is het aan te raden om een ervaren belastingadviseur in te schakelen. De toegevoegde waarde van Marnette Visser ligt met name bij het vinden van de juiste regels en combinaties, waardoor de schade beperkt blijft. Daarnaast weet zij als geen ander dat u uw kostbare tijd graag in uw bedrijf wilt steken. Daarom zorgt ze er graag samen met u voor dat het financiële fundament van uw bedrijf solide is, zodat u zich in de toekomst nooit meer zorgen hoeft te maken. U behoudt ten alle tijden het overzicht en bent verzekerd van uitstekende fiscale begeleiding.

Lees ook onze klantbeoordelingen

Kortom, zoekt u een expert op het gebied van belastingen voor MKB-ondernemers? Dan kunt u bij Marnette Visser terecht voor onder andere belastingaangiften, fiscale waarderingen, bedrijfsopvolging en pensioenadvies. Wilt u weten hoe onze klanten de service en kwaliteit beoordelen? Bekijk dan eens de klantbeoordelingen op onze website. Wenst u meer informatie over onze diensten, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

   Contact     Diensten