Boekhouder Beverwijk

Zoekt u een ervaren boekhouder in Beverwijk?

Van harte welkom bij M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy, een belastingadviseur en boekhouder die is gevestigd in Beverwijk. Als eigenaar van haar eigen accountantskantoor weet Marnette Visser als geen ander dat u als MKB-ondernemer alle tijd in uw eigen bedrijf wilt steken. Soms is dit niet mogelijk omdat u veel tijd kwijt bent aan het bijhouden van uw financiële administratie. Het is dan ook erg belangrijk dat het financiële fundament van uw bedrijf compleet in orde is. Kunt u regelmatig deskundig advies gebruiken en heeft u iemand nodig die het overzicht voor u bewaart? Dan kunt u rekenen op Marnette Visser, met haar ruime ervaring kan ze u de begeleiding bieden waar u behoefte aan heeft.

Boekhouder BeverwijkDiversiteit aan diensten

Als ondernemer bent u ongetwijfeld erg druk en wilt u de administratie snel op orde brengen, waardoor er fouten kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de belastingaangifte. Wanneer u niets meer over het hoofd wilt zien, is het aan te raden om de hulp van Marnette Visser in te schakelen. Zij kan u wijzen op eventuele valkuilen en ervoor zorgen dat uw administratie (weer) op orde is. U kunt tevens rekenen op een diversiteit aan diensten:

  • Samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen
  • Financiële analyses
  • Salarisadministratie
  • Bedrijfsadvies
  • Belastingaangiften
  • Het digitaliseren van uw boekhouding

Kortom, voor een totaalpakket aan diensten kunt u bij de boekhouder uit Beverwijk terecht. Daarnaast staat een persoonlijke communicatie bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat u altijd één vast contactpersoon heeft waar u terecht kunt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.

   Contact     Diensten