Boekhouder Heemskerk

M. Visser Belastingadvies, uw veelzijdige boekhouder in Heemskerk

Wij weten als geen ander hoe tijdrovend het bijhouden van een administratie is. En daarnaast weten we dat u bij voorkeur uw kostbare tijd in uw bedrijfsvoering stopt, in plaats van in het bijhouden van uw administratie. Heeft u wel eens overwogen om de administratie uit te besteden, dan is het nu tijd om de stap te zetten. U bespaart enorm veel tijd en moeite door M. Visser Belastingadvies te kiezen als uw boekhouder in Heemskerk.

Een zorgvuldige administratie als basis voor uw onderneming

U bent als eigenaar van een bedrijf verplicht om er een gedegen administratie op na te houden. Dit betekent dat er allerlei (wettelijke) voorschriften zijn, waar uw administratie aan moet voldoen om boetes te voorkomen. Het gaat echter niet alleen om het voorkomen van boetes, die het wenselijk maken om er een waterdichte administratie op na te willen houden. Een goede administratie is namelijk het fundament van iedere onderneming. U kunt hiermee in één oogopslag zien wat de status van de onderneming is en hoe gezond het bedrijf is.

Een uitgebreid aanbod van diensten

Wij ontzorgen u graag op ieder financieel gebied. Het stopt bij ons dan ook niet bij het verzorgen van de belastingaangifte. Wij letten op potentiële problemen en valkuilen op financieel gebied. Verder adviseren wij en kunnen wij voor u de jaarrekening opstellen. Ook het voeren van salarisadministraties, financiële analyses en het digitaliseren van uw boekhouding behoren tot onze dienstverlening.

Kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u weten of wij als boekhouder in Heemskerk iets voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op en wij lichten graag onze diensten toe. Voor een ervaren en vakkundige boekhouder in Heemskerk neemt u contact op met M. Visser Belastingadvies. Wij bieden totaalpakketten aan en stellen graag een offerte voor u op. Bij ons heeft u altijd te maken met een vast aanspreekpunt, iemand die volledig op de hoogte is van uw bedrijfsprofiel. Dertig jaar ervaring op het gebied van accountancy vertaalt zich naar een volledig verzorgde boekhouding, waarbij wij transparant werken en communicatie met u als klant voorop stellen. Bel ons, mail ons of vul het contactformulier in voor het maken van een afspraak of voor het opvragen van aanvullende informatie.

   Contact     Diensten