Jaarrekening mkb

Uw jaarrekening voor mkb laat u opstellen door M. Visser Belastingadvies

Bent u het gedoe met het opstellen van de jaarrekening ook zo zat? Wanneer u het verwerken van uw financiële gegevens uit handen wilt geven, wilt u dit doen bij een kantoor dat kundig en betrouwbaar is. Kiest u voor M. Visser Belastingadvies als uw financiële kantoor voor de verwerking van uw jaarrekening mkb, dan kiest u voor een betrouwbare partner met verstand van zaken.

JaarrekeningEen compleet aanbod diensten

M. Visser Belastingadvies is uw financiële kantoor met volledige financiële service. Wij kunnen u diverse diensten op het gebied van boekhouding en overige verwerking van financiële administratie aanbieden. Doordat wij ruim 30 jaar ervaring op het gebied van accountancy bezitten, kunnen wij op de juiste wijze, volledig volgens de wettelijke voorschriften, de jaarrekening voor mkb opstellen. Wij weten als geen ander, waar valkuilen zitten en waar eventuele problemen kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen wij valkuilen en problemen voorkomen en u voorzien van een gedegen, financieel advies.

Overzichtelijk en transparant

Wij vinden een overzichtelijke jaarrekening een zeer belangrijk middel voor u als ondernemer. U kunt de jaarrekening namelijk heel goed gebruiken om belangrijke, toekomstige beslissingen op te baseren. Wij hebben dan ook het verschaffen van inzicht in de top van onze prioriteitenlijst staan. Service en kwaliteit is wat u van ons kunt verwachten.

Een jaarrekening voor mkb laten opstellen door M. Visser Belastingadvies

Wilt u van onze diensten gebruik maken of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord. Naast het opstellen van de jaarrekening voor mkb kunt u ons uw jaarrekening ook laten controleren en beoordelen. Tussentijdse overzichten stellen wij ook graag voor u op. Verder kunnen wij u onder andere ondersteuning bieden op het gebied van fiscale vraagstukken of het gebruik van een online boekhoudprogramma. Neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook per e-mail of door het invullen van het contactformulier op onze website.

   Contact     Diensten