Financiële planning

Financiële planning laat u over aan de specialisten van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy

Door een financiële planning te laten maken door een van de specialisten van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy, brengt u uw financiële situatie helder in kaart. Ook kunt u uw financiële toekomst beter plannen, aangezien u uw vermogen, uitgaven en inkomen in verband met elkaar brengt en plaatst op een tijdlijn. Een ervaren account uit ons team gaat graag met uw persoonlijke situatie aan de slag en nadat uw gegevens in kaart zijn gebracht, kunt u advies op maat verwachten.

Uw persoonlijke omstandigheden worden mee in onze financiële planning genomen

Een grote factor die invloed kan hebben op uw financiële situatie, zijn uw persoonlijke omstandigheden. Kunt u spoedig een erfenis verwachten? Heeft u kinderen (die gaan studeren)? Bent u getrouwd? Of gaat u juist scheiden? Doordat het team van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy meer dan 30 jaar ervaring in het vak heeft, kunt u vertrouwen op een eerlijk en gespecialiseerd advies. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een financieel planner van dit adviesbureau.

Waar bestaat een financieel plan uit?

Financiele planning

Een financieel plan van M. Visser Fiscaal advies & Accountancy zorgt ervoor dat u een helder inzicht heeft op het gebied van uw inkomen, uitgaven en vermogen. Ook helpt het plan om uw risico’s te beheersen. Voorbeelden van risico’s die wij graag voor u in kaart brengen zijn:

  • De kostenpost van kinderen die studeren of gaan studeren;
  • De waarde en woonlasten van uw woning;
  • Pensioenopbouw;
  • Loopbaan- en salarisontwikkeling;
  • Arbeidsongeschiktheid en het verlies van uw partner.

Er worden meerdere scenario’s met u doorgenomen

Een financiële situatie is in veel gevallen natuurlijk een momentopname. Vele scenario’s kunnen de oorzaak zijn waardoor uw financiële situatie drastisch kan veranderen. Daarom houden wij, tijdens het maken van het financiële plan, rekening met onvoorziene tegenslagen en veranderingen. Hierdoor rekent een van onze specialisten meerdere scenario’s door, zodat u direct weet waar de mogelijke risico’s aanwezig zijn.

Neem contact op voor een eerste gesprek

Om uw financiële situatie zo goed mogelijk in kaart te kunnen brengen, leren we u en uw persoonlijke situatie natuurlijk graag beter kennen. Hiervoor raden wij u aan om contact op te nemen via het online contactformulier, of door even te bellen. U vindt het kantoor aan de Appel acker 3 in Heemskerk.

   Contact     Diensten