Financiële rapportage

Een financiële rapportage laten opstellen door een ervaringsdeskundige

Van harte welkom bij M. Visser Fiscaal Advies & Accountancy, waar u kunt rekenen op de diensten van een ervaren accountant. Marnette Visser staat klaar om u volledig te ontzorgen wat betreft uw administratie. Als ondernemer wilt u zich immers liever bezig houden met uw bedrijf en de werkzaamheden die hier bij komen kijken. Administratie is voor u wellicht iets waar u geen zin in heeft of u heeft er simpelweg de tijd niet voor. In dat geval is het aan te raden om een expert in te schakelen waar u altijd terecht kunt voor een financiële rapportage. Zo heeft u altijd de beschikking over een helder overzicht en worden cijfers in de praktijk gebracht. Dit resulteert in een vakkundig advies waar u ook in de toekomst veel profijt van zult hebben.

Financiële rapportageAltijd direct contact met uw adviseur

Bij een accountant denkt men al snel aan het opstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages en dit is terecht. Deze documenten zijn een bron van informatie voor potentiële investeerders, maar ook wordt het als grondslag voor de belastingdienst gebruikt. Bij het opstellen van dergelijke financiële rapportages komen dan ook veel wettelijke voorschriften kijken. Marnette Visser heeft meer dan 30 jaar ervaring en kent de gevaren en valkuilen dan ook als geen ander. Daarnaast ziet zij communicatie als een essentieel onderdeel van haar vak. U kunt dan ook rekenen op een duidelijke communicatie met maar één contactpersoon. Zo kunt u altijd direct uw vragen stellen en ontstaan er geen miscommunicaties.

Woont u in de omgeving van Beverwijk, dan is ons kantoor uitstekend bereikbaar. Natuurlijk kunnen we ook bij u op locatie komen om het een en ander door te spreken. Neem gerust contact op zodat we kennis kunnen maken en eventueel een afspraak kunnen maken.

   Contact     Diensten