Online boekhoudprogramma

Een online boekhoudprogramma biedt vele voordelen

Als ondernemer weet u ongetwijfeld dat technische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Dit heeft als gevolg dat de traditionele manier van administratieverwerking langzaam maar zeker verdwijnt. Heeft u zich al verdiept in een online boekhoudprogramma, maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Of wilt u graag uw administratie gaan digitaliseren, maar heeft u er zelf simpelweg de tijd niet voor? Wat de achterliggende reden ook is, Marnette Visser helpt en adviseert u graag gedurende dit proces en stelt u in staat om uw boekhouding voortaan via online apparaten bij te houden. Dit kunnen bijvoorbeeld laptops, desktops of tablets zijn.

Online boekhoudprogrammaDirect inzicht in uw situatie

Marnette Visser legt u graag meer uit over The Cloud. Zo geeft dit programma aan zowel de cliënt als de accountant de mogelijkheid om in te loggen. Zo heeft u direct inzicht in uw huidige financiële situatie en kunt u uw transacties digitaal verwerken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bankmutaties en facturen automatisch te laten boeken via UBL (Universal Business Language).  

U kunt rekenen op een uitstekende service

Nadat uw online boekhoudprogramma helemaal in orde is, heeft u voortaan alleen nog maar internet nodig om uw administratie bij te houden! Tevens kunt u de expertise van Marnette Visser natuurlijk ook inschakelen wanneer u hulp of advies nodig heeft. U kunt hierbij denken aan het opstellen van jaarrekeningen, hulp bij de belastingaangifte of bedrijfsadvies. Dankzij haar ervaringen in het bedrijfsleven en de kennis die ze continu blijft opfrissen, kunt u rekenen op een uitstekende service. Laat uw administratie dus met een gerust hart aan Marnette Visser. Heeft u interesse in een online boekhoudprogramma of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact op middels het contactformulier of bel ons, wij staan u graag te woord.

   Contact     Diensten